Dec 16

DSL Speed är ett smart verktyg som kommer att optimera din DSL-anslutning (ADSL, G.lite, IDSL, SDSL) till max. Online- och offline-optimera din DSL-anslutningshastighet till max vilket betyder snabbare webbsidor. Tweakar DNS-fel i Windows 2000/XP. Tweakar ICS i Windows 98SE.

Ladda ner!

Dec 08

PowerISO är ett kraftfullt CD/DVD-verktyg som låter dig öppna, extrahera, skapa, redigera, bränna, komprimera, kryptera, dela upp och konvertera ISO-filer och montera dessa filer som en intern virtuell enhet. Den kan behandla nästan alla CD-ROM-filer, inklusive ISO och BIN. PowerISO kan användas enkelt, stöder integration med operativsystemet, dra och släpp, och kopiera/klistra in.

Ladda ner!

Nov 28

mIRC är en så kallad Internet Relay Chat-klient för Windows som kan användas för att kommunicera, dela filer, spela eller arbeta med andra på IRC-nätverk runt om i världen, antingen i grupp eller i ett privat samtal. Det har ett rent, praktiskt gränssnitt som är mycket anpassningsbart och har funktioner som kontaktlista, filöverföring, SSL-kryptering, proxy, anpassningsbara ljud och loggning av alla meddelande.

Ladda ner!

Aug 22

WinRAR är en Windows-version av RAR Archiver. WinRARs viktigaste funktioner är snabb komprimering, skydd mot dataskador, behandling av ZIP-filer och andra icke-RAR-arkiv, arkivscanning efter virus, självextraherande arkiv (SFX), äkthetsverifieringen, kryptering, stöd för flerfilsarkiv, grafiskt gränssnitt, dra-och släpp-möjligheter, guidegränssnitt, multithread-stöd och Windows-integration. WinRAR ger komplett stöd för RAR- och ZIP-arkiv och kan packa upp och konvertera CAB, ARJ, LZH, TAR, GZ, ACE, UUE, BZ2, JAR, ISO, Z, 7-Zip. WinRAR finns tillgängligt på över 40 språk.

Ladda ner!

preload preload preload