Feb 12

LimeWire är ett peer-to-peer-fildelningsprogram för alla typer av datafiler, exempelvis musik, video, bilder, spel, och textdokument. Andra funktioner inkluderar dynamiska sökningar, förhandsvisningar under tiden som filen hämtas, avancerade tekniker för att finna ovanliga filer, och ett enkelt, fräscht användargränssnitt.

LimeWires nya spamblockering sorterar bort skräpresultat, och automatiska uppdateringar kommer att göra din fildelning snabbare än någonsin med den senaste versionen. Du kan söka efter Creative Commons- och Weedshare-licensierade filer och släppa dina egna kreativa skapelser med Creative Commons-licenser. LimeWire fortsätter sin garanti angående inga adware eller spyware. Inkluderar även inbyggt bittorent-stöd.

Ladda ner!

Dec 21

MyDefrag är en diskdefragmenterare (ett underhållsverktyg för att göra din hårddisk snabbare) för Windows 2000, 2003, XP, Vista, 2008 och X64. Det är freeware, utan tidsbegränsning, och är fullt funktionellt utan reklam. Det är snabbt och har många strategier för optimering. Den kan hantera disketter, USB-hårddiskar, minnen, och allt annat som ser ut som en hårddisk i Windows.

Ladda ner!

Nov 15

AVG Anti-Virus Free Edition är ett antivirusskydd som är tillgängligt gratis för hemmaanvändare.  Uppdateringar kommer att finnas tillgängliga så länge programmet kommer att finnas, vilket ger en stor trygghet. Den nya versionen är snabbare, säkrare och enklare att använda. AVG Anti-Virus Free Edition ger dig ett gratis och säkert skydd för dina behov. Den kombinerade anti-virus- och anti-spyware-scannern i AVG Anti-Virus Free Edition körs upp till 50% snabbare än tidigare versioner och är inte i vägen på något sätt. AVG Anti-Virus Free Edition levererar också nya metoder för anti-phishing, som snabbt och exakt kan avgöra om en websida är utför en phishing-attack. Dessutom får du med version 9.0 grundläggande anti-rootkit-skydd för att garantera skydd mot dolda hot.

Ladda ner!

Nov 03

VLC (ursprungligen VideoLAN) är en multimediaspelare för olika ljud-och videoformat, inklusive MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX, MP3 och OGG, men även DVD, VCD och diverse streaming-protokoll. VLC kan också användas som en server för unicast- eller multicast-strömmar.

Ladda ner!

preload preload preload